iOrbix
Email
Password

iOrbix Profile of Diana Dumitrescu

Basic
Gender: Female
Age: 37   Birthday: Sep 30
Status: Committed
Occupation: Actrita
Contact
Location: Constanta, Romania
Email:
Social
Looking to: Make Friends
Drinker: No
Smoker: Yes
Politics: Non-conformist
Interested in: Friendship
Children: Someday
Appearance
Ethnicity: Other
Body Type: Thin
Hair Color: Blonde
Eye Color: Brown
Fashion: Classic
Height: 174cm (5ft 9in)
About Me
Diana Dumitrescu, interpreta rolului negativ, Oxana, din telenovela “Iubire si onoare”, ce va avea marea premiera in aceasta toamna, ACASA si sotul ei, Ducu Ion au trait senzatii tari atunci cand au practicat pentru prima data wakeboarding-ul, un sport la moda printre pasionatii de sporturi extreme. .[image=http://photos1.iorbix.com/00/00/00/00/00/03/93/19/fc0Nx3N6TnN-51T-190-26-b.jpg]
[image=http://photos1.iorbix.com/00/00/00/00/00/03/93/20/qzDhjTinCDi-18C7D1-b.jpg]
[image=http://photos1.iorbix.com/00/00/00/00/00/03/93/21/tOQiYsmpxnm13x8Q5-b.jpg]
[image=http://photos1.iorbix.com/00/00/00/00/00/03/93/22/EYC3qrLdJlL12J-46C-28-b.jpg]


“A fost prima data cand am practicat wakeboarding-ul. Initial m-am dus sa stau la soare si sa ma relaxez alaturi de prietenii nostri, dar Ducu a insistat sa incerc. A fost o decizie de moment, mi-am spus “De ce nu?”. Am incercat, mi-a iesit, mi-a placut si vreau sa mai incerc. M-am distrat foarte tare , e o senzatie placuta sa fii pe placa, sa te traga o barca cu viteza si sa simti cum vantul iti flutura prin par. Ducu e foarte mandru de mine ca am avut curaj”, povesteste Diana Dumitrescu.

Ducu isi sustine si incurajeaza sotia in tot ceea ce face: “Pentru mine a fost a doua oara cand am incercat wakeboarding-ul. Antrenorul iti explica si iti arata ce sa faci, dar totul depinde de tine. Ma bucur ca Diana a reusit, chiar s-a descurcat foarte bine. Invatam impreuna si abia asteptam sa repetam experienta. I-am facut o multime de poze ca sa se vada cat de curajoasa este”, spune Ducu Ion.

Din toamna, ACASA, in telenovela “Iubire si onoare”, telespectatorii o vor vedea pe Diana Dumitrescu intr-un rol negativ de exceptie, acela al rusoaicei Oxana, o femeie pe cat de diabolica, pe atat de frumoasa si care va schimba destinele tuturor !
[image=http://photos1.iorbix.com/00/00/00/00/00/04/78/44/EW5eV6NqZkN-48Z45-26-b.jpg]

[ayoutube=http://www.youtube.com/watch?v=PZYSiWHW8V0]
Interests
Diana Dumitrescu si Ducu Ion au plecat in vacanta cu masina iar destinatia lor a fost orasul Juan les Pins de pe Riviera Franceza: “ A fost un drum lung si foarte frumos. Fiind obositi, in prima seara ne-am oprit in Budapesta, unde am ramas sa ne odihnim. Am plecat dis de dimineata pe un drum extrem de placut, am admirat Ungaria si Italia, oprindu-ne in micul orasel Treviso sau Cita di Treviso. Am nimerit in zi de sarbatoare, cand mai totul era inchis, dar ne-am plimbat pe micile stradute vechi si frumoase. Aici am mancat cele mai bune paste carbonara, mancarurile recomandate fiind aceste paste si gnocchi ”, povesteste vedeta ACASA.
[image=http://photos1.iorbix.com/00/00/00/00/00/01/96/89/WiTsMv7SmL716m18T-49-b.jpg]
Cei doi indragostiti s-au relaxat la soare, au vizitat orasele turistice din apropiere si au savurat cele mai alese mancaruri frantuzesti: “Odata ajunsi in Juan les Pins, ne-am instalat la vila inchiriata si ne-am asezat nerabdatori la piscina. Am facut plaja, am vizitat oraselele din jur, printre care s-au numarat Biot, unul din cele mai vestite orase de pe coasta pentru vechimea si frumusetea locului, orasul Grasse, locul unde s-a inventat prima oara parfumul, de unde mi-am cumparat unul inventat in 1864, din parfumeria Fragonard. Am facut cumparaturi la Cannes, am mancat toate deliciile frantuzesti si foarte multe fructe de mare, am fost in parcul de distractii si in Aqua Land, unde am vazut spectacole cu morse si delfini, am vazut pinguini si pisici de mare”, spune Diana.
Frumoasa Diana Dumitrescu si sotul ei, Ducu Ion si-au incheiat vacanta intr-o atmosfera de poveste: “Pe drumul de intoarcere am petrecut o dupa amiaza la Verona unde am vazut casa Juliettei si a lui Romeo si ne-am plimbat pe stradutele acelea frumoase, marginite de casute vechi cu balcoane inflorate si pline de oameni veseli”.
Dupa o vacanta superba petrecuta pe Coasta de Azur, Diana Dumitrescu revine ACASA in telenovela “Iubire si onoare”, in rolul Oxanei, fiica unui magnat rus, o femeie inteligenta, calculata, manipulatoare si foarte rea, care este in stare de orice pentru a-si implini visul.
Diana Dumitrescu | Basic Info | iOrbix
JavaScript is disabled on your browser.
iOrbix won't work properly if your browser doesn't have JavaScript enabled.
Please enable JavaScript, or alternatively, access iOrbix Mobile.