iOrbix
Email
Password

iOrbix Profile of Denisa Raducu

Basic
Gender: Female
Age: 30  
Education: In College
Occupation: Artist vocal
Contact
Location: Constanta, Constanta, Romania
Social
Looking to: Make Friends
Sexual Orientation: Straight
Drinker: No
Smoker: No
Politics: Non-conformist
Interested in: Friendship
Children: Someday
Appearance
Body Type: Thin
Hair Color: Blonde
Eye Color: Brown
Fashion: Casual
Height: 175cm (5ft 9in)
About Me
Răducu Emilia Denisa s-a născut pe 13 decembrie 1989 in municipiul Drăgăşani din judeţul Vâlcea !
Este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de manele şi muzică populară , piesele ei fiind mereu in topul preferinţelor voastre !
În copilarie a cântat muzică populară. S-a lansat pe piaţă la doar 14 ani cu ajutorul lui Florin Peşte ! Prima piesa a Denisei a fost un duet cu Florin Peşte : "Dacă pozele ar vorbi". Piesa a fost un real succes , chiar şi astăzi este foarte ascultă.
În vara anului 2008 , Denisa , a revenit la prima dragoste : muzica populară prin piesele "După badea umblu intr-una" si "Vorba dulce mult aduce". Aceste două piese au fost incluse pe albumul "Unde esti" , album care a avut un foarte mare succes , piesa reprezentativă a albumului fiind "Denisa si Mr Juve - Te iubesc".
După albumul "Unde esti" tot in anul 2008 a aparut si cd-ul "Şterge mamă lacrima" o colaborare etno foarte reuşită cu Nicu Vesa.
Cine este Nicu Vesa?In ceea ce o priveşte pe Denisa,nu ştim cu ce noutăţi v-am mai putea surprinde.Ea este o artistă consacrată.O fată frumoasă,o interpretă talentată,o voce de aur.
Curiozitatea noastră s-a indreptat catre personajul masculin al duetului,Nicu Vesa.Povestea debutului sau artistic este etrem de simplă.
A fost descoperit,cu ceva timp in urma,de către patronul casei de producţie si o piesă interpretată de el a apărut pe o compilaţie.
Liviu,impresarul Denisei,a ascultat piesa si l-a contactat pe Nicu in vederea semnării unui contract.Tot Liviu a avut inspiraţia realizării acestui proiect muzical.
In anul 2009 o nouă colaborare etno cu Nicu Vesa ne surprinde prin albumul "Şase cai prin Bucureşti".
Cel mai interesant proiect in care a fost implicată Denisa,in anul 2009,este reprezentat de o colaborare internatională de excepţie,realizată de o casă de producţie din Bulgaria.Este vorba de reunirea celor mai buni instrumentisti din mai multe ţări balcanice,alături de una dintre cele mai bune voci ale noastre,Denisa.Se va crea un stil muzical nou,ce va îmbina mai multe curente balcanice (bulgar,sărbesc,machedonean etc). Va fi mai mult decăt atât!Cheia acestui proiect poartă un nume-Selciuc.Pe acesta ,Denisa il consideră "cel mai bun instrumentist".Se va inregistra in Constanţa,intr-un studio extrem de performant.

Sfârşitul anului 2009 ne-a adus in casă un album de muzică populară "Dor de mamă" , realizat la Radu Ciprian de la Cluj , un adevărat profesionist.

Denisa Răducu a absolvit şcoala generală în Ştefăneşti, judeţul Vâlcea. A studiat în continuare la Grupul Şcolar „Brătianu Drăgăşani” (Vâlcea) şi la Colegiul Tehnic „Petru Rareş” din Bucureşti. În prezent urmează dreptul la Bucureşti.Interests
Favorite TV Shows
Mondenii , Cronica Carcotasilor , Manele de 10 stele , Morgana Show etc

Favorite Games
Niciunul

Favorite Books
Crima si pedeapsa

Addictions
No addictions

Music Genres
Latin

Video Genres
Action, Adventure, Animation, Comedy, Crime and Gangster, Drama, Epic and Historical, Horror, Musical, Science Fiction, War, Western

Favorite Quotes
Denisa va iubeste si va respecta cel mai mult !

Denisa Raducu | Basic Info | iOrbix
JavaScript is disabled on your browser.
iOrbix won't work properly if your browser doesn't have JavaScript enabled.
Please enable JavaScript, or alternatively, access iOrbix Mobile.