iOrbix
Email
Password
1-4 of 4
1
 
It certainly ain't summer anymore and I must say that I really miss the Sun and the warm feeling that I felt when his rays were touching my face in the morning. I really hate this time of year. I don't like the cloudy weather and the icy cold wind that makes me wear a lot of clothing and even a hat. I don't like when my skin tenses up, when my teeth chatter and I certainly do not like the shivering that I must endure while waiting in a cold place for something or someone.

This time of year, everyone has red cheeks and a red nose and everyone looks sadder than before while passing next to you in a hurry. It is so cold that the light of the day comes up late and goes out early, while the Sun don't show up at all. I am scared by the thought that tomorrow or even today something worse could happen: it could rain. Oh my God, I'm so terrified.. quick, someone hold me!
 
 
In sfarsit a venit vacanta, o sa am o gramada de timp liber sa fac ce vreau eu. Mai pe afara, mai pe la calculator, mai pe la interviuri, mai citind o carte.. o sa fie interesant si parca vad ca timpul o sa zboare imediat si ma trezesc la scoala din nou. Dar nu vreau sa ma gandesc la asta acum, ah, liber!
 
 
Vara aceasta o să termin Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova, dacă o să îmi iau toate examenele intrând astfel cu bine în licenţă, urmând ca peste vreo două luni să am o diplomă de economist pe specializarea Finanţe-Bănci, lucru care nu mă prea încălzeşte cu mare lucru dat fiind faptul că locurile de muncă sunt ca şi inexistente, mai ales dacă nu ai nicio cunoştiinţă pe undeva sau o putere financiară ridicată prin intermediul căreia să te propulsezi pe un post mai bine plătit.

Deocamdată îmi stă gândul la examene, că aşa le iau eu unul câte unul, în mintea mea fiind acum examene, licenţă, serviciu, master.. exact în această ordine. La cât de puţine par nu te-ai gândi că am o viaţă prea complicată dar în jurul acestor lucruri se învârte acum lumea mea şi pe mine unul mă cam ia cu ameţeală. Tare aş vrea să pot să arunc o privire în viitor să văd unde sunt peste măcar un an de aici încolo.
 
 
In prezent sunt proprietarul si bineinteles administratorul a 4 bloguri in care imi exprim ideile in timpul liber, pentru ca nu fac asta din meserie ci este un hobby cu care imi ocup timpul atunci cand sunt acasa si pot sta in fata calculatorului.

Nu pot sa zic ca ies ceva bani din blogging ci doar niste maruntis cu care asiguri credit pe telefon sau eu stiu, abonamentul la internet pe luna. Din punct de vedere material nu ai o satisfactie, cu atat mai putin sa incerci sa traiesti din asa ceva fiindca ar fi chiar imposibil. Insa oricum daca te uiti dupa castig atunci castigi mult mai mult decat daca ai sta doua ore la calculator pe zi jucandu-te un joc video sau vorbind pe messenger din plictiseala ori urmarind videoclipuri youtube.

Read more »
 
1-4 of 4
1
Eroul Tau | Blog | iOrbix
JavaScript is disabled on your browser.
iOrbix won't work properly if your browser doesn't have JavaScript enabled.
Please enable JavaScript, or alternatively, access iOrbix Mobile.