iOrbix
Email
Password
 

Despre blogging

In prezent sunt proprietarul si bineinteles administratorul a 4 bloguri in care imi exprim ideile in timpul liber, pentru ca nu fac asta din meserie ci este un hobby cu care imi ocup timpul atunci cand sunt acasa si pot sta in fata calculatorului.

Nu pot sa zic ca ies ceva bani din blogging ci doar niste maruntis cu care asiguri credit pe telefon sau eu stiu, abonamentul la internet pe luna. Din punct de vedere material nu ai o satisfactie, cu atat mai putin sa incerci sa traiesti din asa ceva fiindca ar fi chiar imposibil. Insa oricum daca te uiti dupa castig atunci castigi mult mai mult decat daca ai sta doua ore la calculator pe zi jucandu-te un joc video sau vorbind pe messenger din plictiseala ori urmarind videoclipuri youtube.


Adevarata satisfactie pe care o ai in urma crearii unui blog apare atunci cand in comentarii esti felicitat, aprobat etc, atunci cand intri pe un forum, un site social sau oricare altul si vezi ca e cineva acolo care a zis altora despre blogul tau care i-a placut foarte mult, te simti foarte bine cand vezi ca ai ocazia sa ajuti si pe altii din putinul pe care il stii.. indiferent de domeniu, nu e toata lumea filozof dar toti ne pricem la ceva, chiar daca acel ceva este Counter Strike si nu Finante Publice sau Chimie. Puteti la fel de bine sa scrieti un blog pentru Counter Strike fiindca sunt oameni care au nevoie de ajutor in diverse chestii legate de acest joc, poate cei care cauta ceva legat de Counter sunt mai multi decat cei care cauta solutii de redresare a economiei sau altceva mai stiintific ori academic.

Eu unul nu m-am axat pe un subiect fiindca scriu ce imi vine mie in minte pe bloguri, iar aceste creatii personale le imbin cu alte articole prin care caut sa vin in ajutor altora cu ceea ce stiu. Primul meu blog si cel mai vizitat este Blog.Dito.Ro, logo-ul oficial al acestuia fiind dupa cum vedeti si pe acest profil. Acestui blog generalist ii fac cea mai mare publicitate, urmand ca pentru celelalte bloguri pe care le-am facut recent sa le fac publicitate mai tarziu cand o sa am ceva continut pe ele si o sa fiu multumit de cum arata.
 
Comments
No comments, yet.
Despre blogging | Eroul Tau | iOrbix
JavaScript is disabled on your browser.
iOrbix won't work properly if your browser doesn't have JavaScript enabled.
Please enable JavaScript, or alternatively, access iOrbix Mobile.