iOrbix
iOrbix will be Migrating to Similar Worlds
Similar Worlds
Email
Password
 

si totusi ...

Intr-o conversatie, un barbat îi pune urmatoarea întrebare unei femei: "Ce tip de barbat cauti?" Ea ramase un timp tacuta, înainte de a-l privi în ochi, si îi zise: "Chiar vrei sa stii?" "Da, vreau!" veni si raspunsul lui. Atunci, ea a început sa spuna: "Fiind femeie, sunt în pozitia de a-i cere barbatului ceea ce eu nu pot face pentru mine. Platesc facturile, ma ocup de casa, merg la supermarket, fac cumparaturi - totul fara ajutorul unui barbat. Si atunci îmi pun întrebarea: Ce poti tu sa aduci în viata mea?

Barbatul ramase uimit. Se uita lung la ea. Se gândea cu siguranta ca e vorba de bani. Ea, stiind ce gândeste el, spuse: "Nu ma refer la bani! Am nevoie de mai mult! Am nevoie de un om care sa lupte pentru perfectiune în toate aspectele vietii!"

El îsi încrucisa bratele si, privind-o, îi ceru sa explice mai în detaliu. Ea continua: "Caut pe cineva care sa lupte pentru perfectiune mentala, pentru ca am nevoie de cineva cu care sa conversez si care sa ma stimuleze intelectual. Am nevoie de cineva suficient de sensibil, care sa înteleaga prin ce trec eu ca femeie, dar suficient de puternic ca sa ma încurajeze si sa nu ma lase sa cad. Caut pe cineva pe care sa-l respect, ca sa pot fi "ascultatoare". Nu pot sa fiu asa cu cineva care nu poate sa-si rezolve singur problemele."

Când termina de vorbit, se uita la el si îl vazu foarte derutat si întrebator. El îi spuse: "Ceri mult!" La care ea: "Valorez mult!" <3
 
Comments
No comments, yet.
si totusi ... | Ioana Wass Here | iOrbix
JavaScript is disabled on your browser.
iOrbix won't work properly if your browser doesn't have JavaScript enabled.
Please enable JavaScript, or alternatively, access iOrbix Mobile.