iOrbix
Email
Password
1-8 of 8
1
 
Mi se tot spune, nu stiu de ce :-" , cum ca as fi o persoana destul de intepata si increzuta, si din aceasta cauza este posibil ca ceilalti sa ajunga sa ma displaca. Nu ca mi-as dori popularitate printre userii iOrbix sau ceva, de asta nici nu am poze cu mine, fiindca eu ca persoana nu sunt asa de important. Singurele lucruri importante sunt blogurile mele si ajutorul pe care vi-l ofer prin celelalte cai ale internetului.
Dar asa, pentru mine, vi se pare ca sunt o persoana increzuta? De ce?
 
 
Intepat si increzut mie nu mi se pare ca esti,dar invidiat sigur esti pentru inteligenta de care dai dovada si pentru realizarile tale :P
Nu are rost sa-ti freci minte cu asemenea oameni,astfel de creaturi nu merita atentia ta! ;)

PS : tu nu esti intepat si increzut,oamenii sunt invidiosi pentru ca ei nu is capabili sa faca lucrurile mai bine decat tine sau macar la fel de bine ca si tine!!!!!!
 
 
multumesc [image=http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/6.gif]
 
 
increzut..nu cred:)

Din cate am vazut esti o persoana foarte deschisa si prietenoasa si nu stiu de ce ar spune lumea asta
si totusi nu vad nimik rau prin a fi mai popular cum zici tu:)

:*:*
 
 
hmm,increzut,nu:)


adica nu atat cat "te cunosc" prin internet;))
in orice caz,nu ai cum sa fii increzut la cat ne ajuti cu blogurile tale fiinca daca erai asa nu le mai aveai:d
 
 
multumesc tuturor pentru raspunsuri. In ceea ce priveste ideea de blogging pot sa recunosc cu mana pe inima ca nu prea m-am ocupat mai deloc in ultimul timp, nu de alta dar mi-au venit in minte alte planuri si cunoscand cum arata acele planuri ceea ce am in prezent nu inseamna mare lucru pentru mine.. mda, se prea poate sa nu fi inteles mare lucru :)

traducerea: sa zicem ca ai o masinuta cu care te joci si ti se pare destul de k-lumea, se invart rotile si este rosie si are si un numar pictat pe ea ca masinutele de curse.. suna destul de bine. La un moment dat vezi in vitrina unui magazin o alta masinuta mai mare, care este de politie, cu girofar care face nino-nino si are si telecomanda si merge singura.. ei bine, desi nu o ai pe asta mai buna parca nu ti se mai pare asa mare lucru masinuta pe care o ai acasa. Cam asa sunt eu, astept sa fac rost de chestia noua la care ma gandesc.. cand o sa fie cazul, o sa am grija sa afle toata lumea, ca nu e doar pentru mine ci si pentru voi :P
 
1-8 of 8
1
"Eroul tau" ti se pare o persoana increzuta? | Grupul Nostru de Prieteni | iOrbix
JavaScript is disabled on your browser.
iOrbix won't work properly if your browser doesn't have JavaScript enabled.
Please enable JavaScript, or alternatively, access iOrbix Mobile.